Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η Προοδευτικη στο Μπασκετ.

Στις δυσκολίες που κρύβει το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ αναφέρθηκε ο προπονητής της Προοδευτικής, Άρης Γιαννικάκης.

Με δηλώσεις του στο attikabasket.gr ο κόουτς της "Προό" ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας: "Όπως έχει διαμορφωθεί το νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γκρούπ. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα διεκδικήσουν την προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Γ' Εθνική, ενώ οι υπόλοιπες θα παλέψουν να σωθούν. Στη δεύτερη κατηγορία ομάδων ανήκει και η Προοδευτική. Οπωσδήποτε χρειάζονται 13 νίκες, ίσως μάλιστα να μην φτάσουν, εφόσον δε βλέπω να υπάρχει κάποια ομάδα που να είναι...σάκος του μποξ! Όλες λίγο-πολύ είναι ικανές να κάνουν ζημιές. Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που κάναμε -αν και μας λείπει ένα κλασσικό σέντερ...- θα καταφέρουμε τελικά να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ."


Στη μεταγραφική περίοδο, η ομάδα του Κορυδαλλού ενισχύθηκε με τους: Μιχάλη Παπαδόπουλο (από Μάνδρα, παίζει στο 3 και 4), Γιώργο Κραββαρίτη (από Αστέρα Αγ. Δημητρίου, παίζει στο 3), Κώστα Δαλμυρά (από Φάρο Κερατσινίου, παίζει στο 1), Αλέξανδρο Φούντη (από Τελαμώνα, παίζει στο 2) και Διαμαντή Σαρδέλη (από Πήγασο Κορυδαλλού, παίζει στο 2).

Οι αντιπαλες ομαδες της Προοδευτικης φετος.

Πρωτέας Βούλας
Πόλις Καλλιθέας
Άρης Νικαίας
ΑΕ Ρέντη
Ελευθερία Μοσχάτου
Ιονικοκος
Εθνικος
Πέρα
Φάρος Κερατσινιου
Άλιμος
Φοίνικας
Μανδραϊκός
Δραπετσώνα

Αυτές είναι οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Ανεβαίνει μία και πέφτουν τρεις. Επιπλέον, για κάθε ομάδα, πέρα απτην πρώτη, (που να ανήκει στην ΕΣΚΑΝΑ) που πέφτει απτην Γ' Εθνική θα πέφτει και μία απτην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Το αρθρο το αντλησαμε απο το forum.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου